Gépház: Honlapunk új ruhája

Készítette: Horváth-Bolla Zsuzsanna at 2010. április 12., 16:40 |
Filed under: ,

A Magyarországi Evangélikus Egyház vezetősége által elfogadott új logóhoz igazodva, mi is átalakítottuk honlapunk külsejét. 2010. 04. 12-én új dizájnnal jelentünk meg az internet nyilvánossága előtt. Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna

Gépház: Honlapunk új ruhája

Új fejlécünk

Az új bannert Petrikovics Edit tervezte, ahogyan az új logó is az ő munkája. A honlap funkcióiban változás nincsen, csupán a korábbi piros-narancs domináns színt váltja fel a kék-piros.

A nap folyamán a beállítások folyamatosan folynak.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben

új, honlap

Elküldte Szabó-Pap Gabriella idő 2010. április 13., 06:49
Nekem tetszik. A kék-piros szín jobban kiemel, könnyebbé teszi az olvasást. Az új logónk szép, de éppen azért, mert van Nagyvilág és Ökumené rovat is, valahová odavarázsolnám kicsiben a Luther-rózsát IS. Esetleg a Nagyvilág rovatkoz, jelezvén, hogy a világ evangélikusságához tartozunk. A Luther-rózsát, mint evangélikus szimbólumot, eléggé megszokta a közvélemény, ezért -legalább még pár évig - az új logo mellett, mintegy utalásképpen az egész világ előtt jelentést hordozó szimbólumra, használni lehetne egy ilyan nagy nyilvánossághoz szóló fórumon.

Luther-rózsa

Elküldte Horváth-Bolla Zsuzsanna idő 2010. április 13., 07:36
Kedves Gabriella!
Valószínű elkerülte a figyelmedet: a Luther-Rózsa jobb oldalt fent nagyban látható, tehát egyáltalán nem tűnt el az oldalról, sőt az előző honlapbannerhez képest sokkal nagyobb lett és kiemelt helyet kapott.
Köszönöm a hozzászólást és a javaslatod, de nagyban szerepel minden oldalon jól látható formában.
Üdvözlettel: Zsuzsa