A Luther-Konferencia előadásai

— Felvéve: , ,
Létrehozás: 2009. február 06., 17:24 Legutolsó módosítás: 2009. február 06., 17:26

Mondogatjuk, de értjük-e? címmel január végén Luther-Konferenciát rendeztek Révfülöpön. Az ott elhangzott előadások hanganyagai megtalálhatóak a http://web.t-online.hu/garainyh/hangzooromhirtar oldalon.

A Luther-Konferencia előadásai

Luther Márton

LUTHER-KONFERENCIA 2009. 

 Mondogatjuk, de értjük-e?

1. Dr. Reuss András: Hit által való megigazulás 
Az előadás vázlata: http://www.garainyh.hu/kep/Megigazulas_hit_altal.ppt  link alatt található.
Az előadás hanganyaga a http://web.t-online.hu/garainyh/hangzooromhirtar oldalon Reuss András nevére kattintva hallgatható meg.

2. Véghelyi Antal: A kettős kormányzás című előadásának szövege honlapunkon olvasható el, www.evangelikus.hu/teologia rovatunkban.
Az előadás hanganyaga a http://web.t-online.hu/garainyh/hangzooromhirtar oldalon Véghelyi Antal nevére kattintva hallgatható meg.

3. Fehér Károly: Luther és Mária című előadásának hanganyaga a http://web.t-online.hu/garainyh/hangzooromhirtar oldalon Fehér Károly nevére kattintva hallgatható meg. 

4. Weltler Sándor: Luther Római-levél kommentárja 
Az előadás írott változata a http://www.garainyh.hu/evangelikuslelkeszek/ oldalon, Weltler Sándor neve alatt olvasható el. Az előadás hanganyaga a http://web.t-online.hu/garainyh/hangzooromhirtar oldalon Weltler Sándor nevére kattintva hallgatható meg.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben