Együttműködés – Evangélikus gyülekezeti munkaprogram 2012

Létrehozás: 2012. augusztus 23., 09:08 Legutolsó módosítás: 2012. augusztus 23., 09:14

Az alábbiakban az Együttműködés című 2012-es évre szóló evangélikus gyülekezeti munkaprogramot lehet letölteni. A kiadványt a Luther Kiadó jelenteti meg. Forrás: Luther Kiadó

Az ötéves munkatervciklus negyedik tagját adjuk kézbe, amelynek egyik sarokpontja a közösség. Az atomizálódó világban a társadalom sok rétegében érezhető az igény, hogy szeretnénk valahová tartozni. Az evangélikus felfogás természetesen nem a korszellem elvárásainak akar megfelelni, de a kínálkozó lehetőségekre is tekintettel van. A gyülekezetek és intézmények sokszínűsége, tradícióik eltérő volta, a létszámok és lehetőségek terén meglévő eltérések, illetve a központosítással szemben meglévő ellenérzés miatt ez az anyag természetszerűen csak segítség, iránymutatás.

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik elvállalták a felkérést, de azoknak is, akik időben lemondták azt, lehetővé téve mások aktiválását. A jövőbeni tervek elkészítését nagyban segítené, ha a lelkészi munkaközösségek és a gyülekezeti szolgálatvégzők erről az anyagról, illetve az előzőkről véleményt alkotnának, illetve azt meg is osztanák velünk.

Isten áldása kísérje a munkaterv felhasználását egyházunk épülésére!

Budapest, 2012. Péter és Pál ünnepén

Dr. Lackner Pál Sámuel

projektkoordinátor

Fájlok
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben