Evangélikus Hírlevél

Létrehozás: 2008. április 29., 10:00 Legutolsó módosítás: 2008. október 03., 12:57

III. évfolyam, 8. szám (2008. február 29.)

 

 

Evangélikus Hírlevél


 

 

III. évfolyam, 8. szám

2008. február 29.

 

A Magyarországi Evangélikus Egyház Hírlevele

Felelős kiadó: dr. Fabiny Tamás, a MEE médiáért felelős püspöke  

Felelős szerkesztő: Kőháti Dóra hírfelelős

hirszolgalat@evangelikus.hu

 

 

Tisztelt Médiapartnereink!

 

Értesítjük Önöket - valamint az Evangélikus Hírlevél valamennyi olvasóját -, hogy 2008. március 1-jétől dr. Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház Északi Egyházkerületének püspöke, médiáért felelős püspök lett a Hírlevél felelős kiadója (jegyzi/készíti...). A korábbi felelős kiadó, Hafenscher Károly szóvivő, országos irodaigazgató 2008. február 28-án, mandátuma lejártakor köszönt le tisztségéről. (Evangélikus Hírlevél,  2008. február 28., III. évfolyam, 7. szám). 

Beköszöntés??? Esetleg későbbi számban jelezzük? 

 

 

Új irodaigazgató a MEE országos adminisztrációs központjának élén - Március 1. 

Kákay István személyében új országos irodaigazgatója van a MEE Üllői úti adminisztrációs központjának élén. A zsinat 2008. február 16-ai döntése értelmében a tisztségre pályázók közül Kákay István, a Magyar Állami Operaház művészeti főtitkára kapott bizalmat a következő hat éves ciklusra. Az új egyházi vezetőt Ittzés János elnök-püspök mutatta be az iroda dolgozóinak február 28-án, az OI székházában. Kákay István március 3-án, hétfőn kezdi meg országos irodaigazgatói szolgálatát.

 

 

Lezárult a Magyarországi Evangélikus Egyház "Aprókkal az aprókért" gyűjtőakciója - Február 29.

Mint ismeretes, a MEE  Püspöki Tanácsa "Aprókkal az aprókért" elnevezéssel mozgalmat indított a forgalomból kivont 1 és 2 forintosok összegíűjtésére. Az egyház arra kérte gyülekezeteit, hogy külön perselybe gyűjtsék az aprókból származó adományokat. Ezekkel az aprókkal is szeretné támogatni a MEE az aprók (gyermekek) között végzett munkát. Az össszegyűjtött adományokat az egyház március .... án váltja be a Magyar Nemzeti Bankban. A gyűjtés eredményéről, az adomány pontos összegéről elsőként a Hírlevél olvasóit tájékoztatjuk majd.

 

 

 

 

 

 

Impresszum

 

A Magyarországi Evangélikus Egyház Hírlevele

Felelős kiadó: dr. Fabiny Tamás médiáért felelős püspök

Felelős szerkesztő: Kőháti Dóra hírfelelős

hirszolgalat@evangelikus.hu

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben