Zé Roberto: „Isten akarata volt, hogy Hamburgba költöztem”

— Felvéve: , , ,
Létrehozás: 2009. december 31., 11:20 Legutolsó módosítás: 2009. december 31., 11:26

Hamburg – Isten vezetésének tartja a brazil középpályás futbalista, Zé Roberto azt, hogy nyáron váltott és a Hamburger SV-hez szerződött. Forrás: idea.de

A 35 éves focista a nyáron ment át az FC Bayern Münchentől az Elba partjára. Zé Roberto az „Einsatz“ című lapban, amelyet a keresztény sportszervezet az SRS (Sportler ruft Sportler; Altenkirchen/Westerwald) ad ki, azt írta, hogy a döntés előtt Istenhez fordult tanácsért.

Miután ismertté vált, hogy az FC Bayern München szerződését nem akarja meghosszabítani vele, különböző országos klubjaitól érkezett hozzá megkeresés. Isten azonban megmutatta számára, hogy Németországban kell maradnia:

„Biztos vagyok benne, hogy az, hogy én most hamburgban vagyok az azért van, mert isten is ezt szeretné. Nem csak azért vagyok itt, hogy futballozzam, hanem azért is, hogy az evangéliumot továbbadjam.”

A barzil származású játékos 1998 óta él Németországban:

 A Bayer Leverkusen (1998-2002) és az FC Bayern München (2002-2006 und 2007-2009) után most a Hamburger SV-nél játszik. A hitvalló keresztény férfi nős és három gyermek apukája.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben