Sokan érdeklődtek a Biblia iránt a Lipcsei Könyvvásáron

Létrehozás: 2010. március 23., 15:28 Legutolsó módosítás: 2010. március 23., 16:22

Lipcse – Nagy volt érdeklődés a keresztény könyvkiadók és könyvkereskedések iránt az idei Lipcsei Könyvvásáron, amely március 21-én ért véget és mintegy 156 ezer látogatóval zárt. Forrás: idea.de, evangelikus.hu

A Portestáns Könyvkereskedők és Könyvkiadók Egyesületének üzletvezetője, Günther Roßmüller (Stuttgart) az idea érdeklődésére elmondta, hogy különösen nagy volt az érdeklődés a Biblia iránt.

„Sok misszionáriusi beszélgetésünk volt, különösen fiatal szülők és gyerekek jöttek el a standunkhoz. A Katolikus Médiaszövetséggel közösen idén először állítottunk fel egy Biblia polcot, amelyre a Könyvek Könyvének számos különböző kiadását és fordítását raktuk fel” – magyarázta Roßmüller.

A Katolikus Médiaszövetség részéről Konrad Höß (München) is arról számolt be, hogy nagy nyitottságot figyelt meg a keresztény tartalmú irodalom iránt. Bár a munkatársak a kiderült szexuális zaklatási ügyek miatt sok negatív kritikát is kaptak, de mélyebb beszélgetések után sikerült tisztázni az álláspontokat.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben