Palin óva intette a fiatal lányokat a korai anyaságtól

Létrehozás: 2009. február 23., 11:16 Legutolsó módosítás: 2009. február 23., 11:21

Wasilla - A 18 éves Bristol Palin december 28-án adott életet kisfiának, Trippnek. Az alaszkai kormányzóasszony lánya a szülés óta először állt nyilvánosság elé és nyíltan beszélt új életéről.

Palin óva intette a fiatal lányokat a korai anyaságtól

Bristol Palin

Mint ismeretes, a lány édeanyja, Sarah Palin (45) a republikánusok alelnökjelöltjeként vett részt az amerikai választási kampányban és meglehetősen sokat támadták lánya terhessége miatt.

Az amerikai Fox tévében azonban Bristol most a kamerák elé állt és óva intette kortársait attól, hogy ilyen fiatalon gyereket vállaljanak.

A lány szerint legalább tíz évet várnia kellett volna a gyerekvállalással. A legjobb az lenne, ha a fiatalok egyáltalán nem élnének még nemi életet, bár ez szerinte nem kivitelezhető dolog, illetve nem reális elképzelés.

A védekezésről Palin nem akart a tévében nyilatkozni, de véleménye szerint a házasság előtti szex elfogadható.

- Az életem teljesen megváltozott a gyerek születése óta - magyarázta a lány. - Nem csak magamnak élek már, hanem a gyerekemnek is. Van, amikor egész éjjel fent kell lennem és virrasztanom az ágya mellett. Bár jobb lett volna, ha az iskolát befejezem, de most távoktatásban fogom befejezni a képzést.

A kisfiú apukája, Levi Johnston épp most fogja elvégezni a villanyszerelő iskolát.

Bristolnak négy testvére van. Családjával a wasilllai Független Evangelikál Bibliai Közösség istentiszteleteire járnak.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben