Jézussal szívesen összefutna a világsztár

Létrehozás: 2011. január 06., 10:25 Legutolsó módosítás: 2011. január 06., 10:26

Hollywood – John Cusack sohasem volt az a tipikus hollywoodi sztár. Nem szereti a felhajtást, gyűlöli, hogy szimatolnak utána a fotósok, s nem hagyják békén a riporterek. A színész rendkívül ügyel arra, hogy magánéletéről ne szivárogjon ki hír a sajtóba. Ettől függetlenül a pletykalapok a világ legszebb hölgyeivel hozzák össze. Forrás: stop.hu / Hölgyvilág

Egyszer egy bátor riporter megkérdezte tőle, hány híres hollywoodi trófeája van. Cusack azonnal felpattant, és mielőtt faképnél hagyta volna az újságírót, foghegyről odavetette: tízig számoltam. Ám van olyan színésznő, akit nem sikerült becserkésznie az ágyába.

Gabriela Spanic mexikói modell és sorozatszínésznő így emlékszik vissza a találkozásukra:

„Fogadáson ismerkedtünk meg. Remekül szórakoztunk, rengeteget beszélgettünk, merengét táncoltunk. A buli reggel hatkor ért véget. Már indultunk, amikor John azt mondta: Azért jöttem el erre a fogadásra, mert meggyőződésem, hogy itt fogom megismerni a jövendőbeli feleségemet. Mondtam neki, hogy nagyon kedves, de legyünk barátok."

A világhírű színész öt éve bloggere a Huffington Postnak. Sok bejegyzést írt, amelyben elítélte az iraki háborút. A Bush-kabinet működését korruptnak, törvénytelennek és tragikusan abszurdnak nevezte. A háborús nyerészkedőket az emberi lét legalacsonyabb formájának tartja, a háborút pedig sátánista táncnak. Talán ezért is válaszolta egy újságírói kérdésre – miszerint ki az a személy, akivel szívesen találkozna – a következőket:

„Jézussal szívesen összefutnék. Megkérdezném tőle, mikor jön vissza rendbe tenni ezt a sok rendetlenséget."

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben