A három legcsodáltabb ember az USA-ban

Létrehozás: 2010. január 04., 13:15 Legutolsó módosítás: 2010. január 04., 13:16

Az elmúlt évben a közvélemény-kutatás szerint az USA három legcsodáltabb embere: Billy Graham evangélista, XVI. Benedek pápa és Obama elnök. Forrás: christianpost.com, reformatus.hu

Az USA ma nevű Gallup-intézeti felmérés szerint az első hat legnépszerűbb és egyúttal legcsodáltabb férfi között van Billy Graham baptista lelkész, evangélizátor, aki 1955 óta áll az első tíz amerikai toplistán hol előbb, hol kicsivel hátrébb, de belül az első tízen. XVI. Benedek pápa talán valamivel, de alig mérhető többlettel vezet Graham előtt.

A harmadik helyet Obama elnök kapta meg, alig valamivel mögötte maradt le a korábbi elnök, G. W. Bush. Női személyiségek közül a vezető helyekre került Hillary Clinton külügyminiszter-asszony, ő vezeti a nők népszerűségi top-listáját.

További népszerű személyek: Bill Clinton, Nelson Mandela korábbi dél-afrikai elnök, Obama felesége, a First Lady, majd a korábbi amerikai külügyminiszter-asszony, Condoleezza Rice, továbbá II. Erzsébet angol királynő, a és korábbi angol miniszterelnök-asszony, Margaret Thatcher és a német kancellár-asszony, Angela Merkel.

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben