Madagaszkár 2

— Felvéve: ,
Létrehozás: 2008. november 04., 23:13 Legutolsó módosítás: 2008. november 04., 23:25

Madagascar: Escape 2 Africa. Színes, szinkronizált amerikai animációs családi film. Dreamworks, 2008.

Madagaszkár 2

Madagaszkár 2

2005 kedvenc családi vígjátéka, a Madagaszkár (Madagascar) várva várt folytatásában Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf, Gloria, a víziló, Julien, a makik királya, Maurice, a pingvinek és a csimpánzok még mindig Madagaszkár távoli partjain rostokolnak. A hazai mozikban 2008. november 6-tól látható folytatásban a New Yorkból érkezett állatok hazatérésük reményében kétségbeesett lépésre szánják el magukat. A pingvinek megjavítottak egy régen lezuhant repülőgépet. Az Air Penguin légitársaság első járata azonban épp csak addig képes a levegőben maradni, míg el nem ér a legvadabb vidék, Afrika szavannái fölé. Itt a New Yorkban nevelkedett állatok először találkoznak saját fajukhoz tartozó egyedekkel. Első ránézésre Afrika nagyszerű azaz nagyon „tutkeráj” hely... de vajon jobb-e számukra, mint a Central Park állatkertje?
A folytatásban szintén visszatér Mort, a cuki egérmaki, valamint megismerhetjük Alex édesapját, Zubát, az oroszlánfalka vezérhímjét, továbbá Makungát, aki a helyére remél lépni, és Moto Motót, a szívtipró vízilovat.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben

Az első jobb volt

Elküldte A hang idő 2008. november 19., 18:14
A Madagaszkár 2 is remek példája annak, hogy miért nem szeretem a filmekről készült trailer-eket, ami alapján már alig vártam, hogy megváltsam a jegyeket a szóban forgó filmre. Még azt sem volt türelmem megvárni, míg magyar nyelven a neten hozzáférhetővé válik az első kalózverzió, hogy belepillantsak, érdemes-e miatta moziba menni. Az említett trailer tehát tele van jobbnál jobb poénokal, a film ehhez képest picit csalódást okozott. Félreértés ne essék, mondhatjuk, hogy egynek elment. Akinek tetszett az első, mindenképpen nézze meg a folytatást, de ne várjon jobbat, mint az elődje, mert azt nem sikerült túlszárnyalni. Jó szórakozást, és várom az egyetértő vagy ellentétes véleményeket! Egyébként remek az új portál, picit a design-on kell majd csiszolni!

Folytatások

Elküldte Horváth-Bolla Zsuzsanna idő 2008. november 19., 22:18
Igen, a folytatásokkal mindig eleve az a baj, hogy az első filmek sikerét meglovagolva szeretnének még egy kis bevételre szert tenni az alkotók és ezért már nem fordítanak annyi energiát rájuk, mint az első részekre. Ez a filmszakma.:(
A honlappal kapcsolatban: a dizájn nemsokára módosulni fog. Köszönjük a bíztatást!:)