Újabb keresztény filmkiadványokat jelentet meg az Etalon Kiadó

Létrehozás: 2011. április 08., 08:12 Legutolsó módosítás: 2011. április 08., 08:13

Az Etalon Kiadó a húsvéti időszakra több különleges kiadványt jelentet meg. Forrás: Etalon Kiadó

A Biblia Gyermekeknek – Újszövetség I-XII.
A nagy sikerű 24 részes rajzfilmsorozat 12 DVD-n, mindegyiken két epizóddal, a Szentíráshoz hűen mutatja be Jézus életének főbb eseményeit. A rajzfilm szép képekkel és énekekkel szórakoztatva tanítja a gyermekeket. Húsvétra az első 12 rész jelent meg, 6 DVD-n.

A kis lord – a Család éve jegyében
Az Etalon Kiadó Családi Filmtár sorozatának célja, hogy minden korosztály számára tartalmas élményt nyújtó műveket adjon közre. Idén márciusban, a Család évére való tekintettel a sorozat 3. részeként jelent meg a Burnett regénye alapján készült „A kis lord” című film.
A tízéves Christian édesanyjával él egy kis szigeten. Apja még születése előtt életét vesztette, amikor egy halászt mentett ki a vízből. A félárván, de nagy szeretetben nevelkedő Christian orvos édesanyja által gondozott sérült gyerekekkel barátkozik. Németországban élő, gazdag nagyapja maga mellett akarja tudni unokáját bármi áron, így elszakítja édesanyjától. Ádáz küzdelem kezdődik az anya és az örökké mogorva, szeretetét kimutatni képtelen öregúr között.

Különleges, duplalemezes kiadásban megjelent a Máté evangéliuma
A híres filmklasszikus, a Máté evangéliuma Pier Paolo Pasolini filmje. Az alkotás az Újszövetség Máté-evangéliumának sorait szöveghűen adja vissza. Pasolini egyedi látásmódja, a film rendkívüli líraisága, a tradicionális és a modern elemek ötvözete révén méltán vált ez az alkotás a világhírű rendező legnépszerűbb művévé. A kiadvány további érdekessége, hogy külön DVD-lemezen dokumentumfilmek láthatóak a film készítéséről.

Az Etalon Kiadó korábban két kiadványként árusított Teréz anya, Don Bosco, lourdes-i Szent Bernadett és Maria Montessori életéről szóló kétrészes játékfilmjei már egy duplalemezes kiadványként is megvásárolhatóak kedvező áron.

További információk a kiadó honlapján találhatók.

 

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben