Takács Nikolas templom turnét szervez

Létrehozás: 2011. október 14., 12:51 Legutolsó módosítás: 2011. október 14., 12:57

Takács Nikolassal találkozott nemrég a Tabu Tv stábja egy rendezvényen, ahol kiderült milyen tervekkel készül az adventi ünnepekre az énekes. Forrás: tabutv.hu

„Indul egy adventi turné sorozatom, ami a templomokban lesz. Zenekaros és tizennyolc állomásos lesz. Nagyon meghitt lesz és pont az adventi időszakban kezdődik majd. Nagyon várom ezen kívül még a nagy koncertet, ami december negyedikén lesz és az egyik nagy érdekessége az, hogy lesz egy világsztár" – mesélte a tabutv.hu riporterének Nikolas, aki a későbbiekben elárulta, hogy énekoktatásra adta a fejét.

„Elkezdtem ismét tanítani. Kurzusokat tartok egy iskolában, ami az én énektanáromé. Fiatal tehetségeknek próbálok átadni valamit abból a sok tapasztalatból amit én szereztem. Nagyon sokat dolgozom szerencsére, készítjük az új anyagokat" – számolt be a tévé riporterének az énekes, aki szerint nem olyan fontos a magánéletről beszélni.

„Az országban olyan nagyon sokan szeretnek beszélni a magánéletükről, hogy ennek pont az ellentettje vagyok. Arról szeretek beszélni, ami én vagyok és ami érdekes lehet. Amíg megveszik a lemezemet és megveszik a koncertjegyeket, addig nem érdekel" – meséli a Tabu Tv videójában Takács Nikolas.

http://www.tabutv.hu/video/small_takacs_nikolas_adventi_turne

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben