Számos programot kínál november-december folyamán az Asztali Beszélgetések Kulturális Alapítvány

Létrehozás: 2011. november 08., 12:23 Legutolsó módosítás: 2011. november 08., 16:14
Fájlok

Budapest – Az Asztali Beszélgetések Kulturális Alapítvány 2011. november és december hónapban számos ingyenes programot kínál az érdeklődőknek. Az alábbiakban ezeket foglaltuk össze. Szöveg: evangelikus.hu

2011. november 17-én 18 órától a Petőfi Irodalmi Múzeumban Ferge Zsuzsa, Závada Pál és Bakay Péter fognak beszélgetni A cigánykérdés a mai Magyarországon címmel.
November 18-án 18 órakor az aszódi evangélikus gimnázium ad majd otthont Erőss Zsolt és Simon Attila asztali beszélgetésének.
November 26-án 15 órakor kezdődik a Magyar Nemzeti Galériában egy több részből álló egyházi tárlatvezetés a késő gótikus szárnyasoltárokról. Az első részt Jelenits István piarista szerzetes vezeti. A belépés a kiállításra szóló belépőjegy birtokában biztosított.
November 29-én 18 órakor nyílik az aszódi evangélikus gimnáziumban Matzon Ákos Munkácsy-díjas festőművész kiállítása.
December 1-én 18 órakor a Petőfi Irodalmi Múzeumban Merre tovább? avagy társadalmi értékeink változásai
címmel Hankiss Elemér és Gáncs Péter beszélgetnek az Asztali beszélgetések sorozat keretében.
December 3-án 15 órakor a Magyar Nemzeti Galériában Fabiny Tamás tart egyházi tárlatvezetést a késő gótikus szárnyasoltárokról, december 10-én pedig az Éneklő Iskola kórusa lép fel ugyanitt Bubnó Tamás vezetésével, gregorián énekekkel.
December 17-én 15 órakor a Magyar Nemzeti Galériában Szabó István egyházi tárlatvezetése zárja majd az idei programokat.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben