Pintér Béla Orosházán adott koncertet

Létrehozás: 2011. május 24., 08:34 Legutolsó módosítás: 2011. május 24., 08:35

Orosháza – Az evangélikus gyülekezet meghívására érkezett az alföldi városba Pintér Béla, hogy az énekes az örökkévaló dolgokra terelje az itt élők figyelmét. „2011. május 21-én, szombaton Pintér Béla volt a gyülekezetünk vendége egy szabadtéri evangelizáción. Hála Istennek sokan elfogadták a meghívást és egy csodálatos délutánt tölthettünk együtt” – írta a gyülekezet lelkésze, Deák László blogjában. Forrás: laci73.blog.hu/, effata.info.hu/szeretet-elmeny/

„A szív bőségéből szól a száj… Béla szíve pedig szeretettel van tele. Nem kell sokáig tanulmányozni őt, hogy erre rájöjjünk.  Aki ismeri őt, vagy csak hallotta valamelyik koncertjén, az tudja miről beszélek” – írta a koncertről az effata.info.hu/szeretet-elmeny/ oldalon a koncert egyik résztvevője.

„Csodálatos a mi Istenünk! Igazából most, ebben a beszámolómban is Őt szeretném dicsőíteni. Hiszen Béla is arról tett bizonyságot, hogy mi mindent kapott Tőle. A dalai, az egész élete, kedves családja, az erő ami előre viszi, ami folyton megújul benne, mind-mind Isten ajándékai. Arra buzdította az orosházi testvéreket is, hogy bátran merjenek meríteni a kegyelem végtelen óceánjából, az ÉLŐ VIZEKBŐL.”

A két órás koncertből egy kis ízelítő: 

További képek az alkalomról:

http://laci73.blog.hu/2011/05/22/pinter_bela_szabadteri_szolgalata

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben