Ghymes és Törőcsik Mari a ferencesek autistáiért

Létrehozás: 2011. október 26., 10:51 Legutolsó módosítás: 2011. október 26., 10:51

Jótékonysági koncert lesz a Szent István-bazilikában az öngondoskodásra képtelen gyerekek és felnőttek javára. Forrás: Ferences Sajtóközpont

Magyarországon egyedül a ferencesek által fenntartott Autista Segítő Központ (ASK) biztosítja e betegségtől szenvedő gyerekeknek és felnőtteknek a komplex fejlesztést és támogatást. A magas szintű egészségügyi ellátás mellett az otthon melegét nyújtja a sok esetben súlyosan érintett, nem beszélő, önmagáról gondoskodni képtelen gyermekeknek és felnőtteknek.

E segítség azonban támogatók nélkül lehetetlen lenne. Az alapításának tizedik évfordulóját ünneplő ASK segítségére most a kiváló Ghymes együttes siet karácsonyi jótékonysági koncertjével.

Az eseményt december 10-én 20 órakor Budapesten, a Szent István-bazilikában rendezik meg. A Ghymes mellett vendégként fellép Törőcsik Mari színművész és a Szent Angéla Ferences Gimnázium kórusa.

Jegyek kaphatók a budapesti ferences templomokban, a Szent István-bazilika kegytárgyboltjában és a Mária kegytárgyboltban (Ferenciek tere 7-8.).

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben