A hit hallásból van…

Létrehozás: 2011. április 06., 09:41 Legutolsó módosítás: 2011. április 06., 09:43

A Faith Comes By Hearing (FCBH – A hit hallásból van) a világ legnagyobb interneten is elérhető hangzó bibliagyűjteménnyel rendelkező szolgáltatója. A közelmúltban jelentették be, hogy a különféle nyelveken az Újszövetségből készült hangfelvételek száma elérte az ötszázat. Forrás: Magyar Bibliatársulat

Ez a történelmi mérföldkő azt jelenti, hogy több mint 154 országból, 4,6 milliárd ember hallgathatja Isten szavát a saját anyanyelvén a világhálón. Az FCBH több mint harmincöt éve dolgozik elszegényedett és olvasni nem tudó emberek között is, hogy számukra is elérhetővé tegyék a Bibliában megszólaló üdvösség ígéretét, a reményt és vigasztalást. Az ingyenesen elérhető bibliai mobiltelefonos és számítógépes alkalmazásoktól az áramellátást nem igénylő, napelemekkel működő, hangzó Bibliát lejátszó készülékekig az FCBH számos formában hozza közel Isten szavát az emberekhez azon a nyelven, amelyen a legjobban megértik azt – az anyanyelvükön.

A közelmúltban tíz új nyelvvel kiegészülő hangzó bibliakínálat azt jelenti, hogy jelenleg négy kontinens újabb ötmillió lakosát szólíthatják meg Isten szavával. A rendelkezésre álló ötszáz felvétel nagy része ingyenesen is letölthető vagy online hallgatható most már a Magyar Bibliatársulat honlapján is (www.bibliatarsulat.hu), kiegészülve az 1990-es új fordítású Biblia teljes újszövetségi hanganyagával, illetve az Ószövetség könyveiből készített válogatással. A magyar nyelvű hanganyag letöltői a www.faithcomesbyhearing.com oldalon mind magával a letöltéssel, mind adományaikkal hozzájárulhatnak a Magyar Bibliatársulat bibliafordítói- és terjesztői szolgálatához.

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben