Események tengerében

Létrehozás: 2010. november 09., 13:15 Legutolsó módosítás: 2010. november 09., 13:15

Az utóbbi hetekben meglehetősen sok esemény van / történik egyházunkban. Ebből kifolyólag például az október 31. ünnep előtti héten sok alkalom bár fel volt töltve honlapunkra, mégsem volt azonnal látható a nyitó oldalunkon az események rovat portletében. Nincsen ez azonban másként ezen a héten sem. Egyik szemünk sír tehát, a másik meg nevet. Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna

A hozzám emailben, telefonon fordulóknak mind csak azt tudtam mondani (és tudom most is), hogy a nyitó oldalon mindig nyolc esemény látható, de tovább kattintással az összes esemény sorrendben láthatóvá válik.

Emellett a nyitó oldalon van egy kis naptár is a jobb felső sarokban, amelynél az illető napra kattintva, megnézhetőek az aznapi történések. Tehát gyakorlatilag duplán elérhető minden, egy kattintásra.

A nyitó oldalra csak akkor kerül fel egy esemény, ha az előtte lévő alkalmak már elkezdődtek. Ha egy konferencia például egy hétig tart, az ebből következően az elindulása pillantában lekerül, hogy helyet adjon a továbbiaknak.

A megértésüket kell tehát kérjem és csak azt tudom mondani, hogy minden felbukkan a nyitó oldalon is, ha eljön annak a maga ideje. Hetekkel előre senki se várja el, hogy az alkalom látszódjon.

Előzetesen egy eseményről akkor adunk hírt, ha egy szervezővel, esetleg résztvevővel készül interjú, anyag az előkészületekről.
Ezenkívül utólag írunk az alkalomról - és ezúton is buzdítunk mindenkit arra, hogy nyugodtan küldjön beszámolót és képeket a honlapunkra.

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben