aszerk – Archív blognapló

A www.evangelikus.hu oldal szerkesztőjének, Horváth-Bolla Zsuzsannának a blogja. A cikkek átvétele csak a szerző beleegyezésével lehetséges. Idézni csak forrásmegadással lehet.

Szia dobozos! – Európában a környezetvédelem felé vezető úton

Szia dobozos! – Európában a környezetvédelem felé vezető úton

Mi ugyan ha veszünk is, üveges sört szoktunk, környezettudatos európai kisgyermekes család révén, mégis a minap nem tudtunk ellenállni az igencsak olcsóért kínált dobozosnak. Megfejeltük ezt még azzal, hogy a gyerekeknek is vettünk egy üveg Süsü márkájú, műanyag flakonos kölyökpezsgőt, hagy mulassanak akkor velünk ők is. A nagybevásárlás után persze meredt a szemünk a számlára, mert igaz ugyan, hogy a sör és a kölyökpezsgő mellé vettünk pár szintén „olcsó” terméket, de jócskán zsebünkbe kellett nyúlni a fizetéskor.

Bővebben…

Dal a híres lutheránusokról

Dal a híres lutheránusokról

A Lost and Found nevű amerikai együttes az Amerikai Evangélikus-Lutheránus Egyház (Evangelical Lutheran Church in America) számára, egy ifjúsági találkozóra (2007. július, Orlando) írta meg a The Lutheran Song című dalt. A szerzők Michael Bridges és George Baum olyan híres lutheránusokról szólnak dalukban, mint például Bruse Willis, Paul Simon, Woody Harrelson, de említésre kerül Soren Kierkegaard és Albert Schweitzer neve is. És persze odakerülhetne akár Öné is, ugye?:)

Bővebben…

Regisztrációk

Regisztrációk

Beindítottam szerkesztői blogomat. A honlapot pedig regisztráltuk pár közösségi oldalon. Így például az iwiwen és a facebookon is. Akinek van kedve, csatlakozzon hozzánk!:)

Bővebben…

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • RSS hírcsatorna
  • Küldés levélben