Nagy vagy! – A benkások is részt vesznek a tv2 családi-iskolai versenyén

Létrehozás: 2012. április 16., 13:27 Legutolsó módosítás: 2012. április 16., 21:18

Szarvas – Országos családi-iskolai verseny zajlik a tv2-n, a tanár-diák csapatok – egy-egy sztár vezényletével – nem hagyományos sportágakban, hanem szokatlan terepen, földön, vízen és levegőben mérik össze tudásukat. A Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola és Óvoda is indult a megmérettetésen. Vasárnap a selejtezőn való szereplésükről adott összefoglalást a csatorna. Forrás: tv2.hu, newjsag.hu, szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna

Vasárnaponként a tv2-n határon innen és határon túlról összesen 36 iskola csapata méri össze erejét abban a reményben, hogy ők lesznek a legnagyobbak. A verseny már régóta zajlik, és a Benka csapata tavaly is indult a megmérettetésen, de akkor a selejtezők során elvéreztek.

Okulva a korábbi sikertelenségből, Zalán Csaba testnevelő és tízfős csapata keményen készült vízen és szárazon az idei alkalomra. A benkás csapatot Kriska Zsuzsa, Kós Nóra, Kós Tibor, Szitó Szabolcs, Velky Anna, Ganyecz Zalán, Pályi Petra, Körösfalvi Dóra, Babák Botond és Fonád Zsombor alkotja, akiket a szarvasiak hetente több alkalommal is láthattak a helyi uszodában. A tornatermi edzések embert próbáló felkészülései azonban rejtve maradtak a kíváncsi szemek elől.

A benkásokat Görög Zita segítette a feladatok megoldásában, akivel a csapattagok egyöntetű véleménye szerint nagy szerencséjük volt, nagyon hasznos tagja volt a teamnek. És a csapat ezúttal továbbjutott az elődöntőbe!

A videók itt tekinthetőek meg a versenyekről:

http://tv2.hu/nagyvagy

A Newjsag.hu cikke sok képpel:

http://www.newjsag.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=4046%3Autban-a-nagysag-fele&catid=85%3Akoezerdek&Itemid=147&lang=hu

További képek lesznek fent az ótemplomiak picasa webalbumában:

https://picasaweb.google.com/111651185126970081243

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben