A barátság térfelén mozogtak az ifjak

Létrehozás: 2012. április 26., 14:37 Legutolsó módosítás: 2012. április 27., 09:54

Bonyhád – Országos sporttalálkozó részeként szerveztek röplabdamérkőzést a Petőfi Sándor gimnáziumban. Forrás: teol.hu / Vizin B.

„Parádés a rendezvény, remekül érezzük magunkat, és bízunk benne, hogy a fiúk is nyernek” – tekintettek a röplabdapályán tüsténkedő szolnoki srácokra az őket biztató lányok.

Síppal, dudaszóval, lelkesítő rigmusokkal és az ifjú férfiszíveket megdobogtató mosollyal rukkoltak elő a hölgyek, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy a szolnokiak győztesen hagyják el a homokot a debreceniekkel szemben.

A csalódottságnak azonban nyoma sem látszott a fiúkon, hiszen a mérkőzés annak az országos sporttalálkozónak a része volt, amelyet az Arany János Tehetséggondozó Program előkészítő osztályosainak szerveztek a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban a hétvégén. 

Scheidler Géza, a házigazda intézmény testnevelő tanárának elmondása szerint az eredményeknél ezúttal is sokkal fontosabb volt, hogy azok az iskolák, akik részt vesznek a 12 éve indított és azóta is nagy népszerűségnek örvendő képzési formában, találkozzanak, és a sport, valamint a különböző szabadidős programok által kapcsolatot teremtsenek, megosszák egymással tapasztalataikat. Hasonlóképpen vélekedett Tolnai József is. Az Arany János Programiroda vezetője elismerően nyilatkozott a gimnázium hagyományos eseményéről. 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben