Balatonboglár: Fogadja örökbe a templomot...!

Létrehozás: 2009. október 27., 23:56 Legutolsó módosítás: 2009. október 28., 10:36

Fogadja örökbe a balatonboglári evangélikus templomot egy hónapra! Október, november, december, január és február már foglalt! Ne késlekedjen... Szöveg: Czöndör István

Balatonboglár: Fogadja örökbe a templomot...!

Fotó: templom.hu

Örökbe fogadhatja a Balatonboglári evangélikus templomot! Keresztszülője, patrónusa lehet Magyarország egyik legszebb evangélikus templomának! Nem kell mást tennie, mint írni egy e-mai-t és elfogadni a keresztszülőséggel járó csekély kötelezettségeket. Miután elfogadta a feltételeket és jelentkezett a felhívásunkra, így felkerül az Ön neve a templomban található „Keresztszülők falára”. 

Ennek feltétele, hogy vállalja, hogy egy hónapon keresztül minden vasárnap és ünnepnapon gondoskodik virágról az oltárra vagy vasárnaponként, ünnepnaponként 2000 azaz kétezer ft virágpénz adománnyal támogatja gyülekezetünket. Emellett pedig vállalja, hogy egy hónap alatt legalább egyszer kitakarítja a templomot vagy 2000 azaz kétezer ft takarítási összeggel támogatja gyülekezetünket. 

Mi pedig cserében azt vállaljuk, hogy a neve felkerül a keresztszülők falára, a gyülekezeti újságban beszámolunk támogatásáról, tiszteletbeli gyülekezeti tagunkká fogadjuk (amennyiben még nem az) és Ön előtt mindig nyitva áll a templomunk ajtaja. 

További információ vagy jelentkezés Czöndör Istvánnál a 0620/824-2797 mobil számon vagy az istvan.czondor@lutheran.hu e-mail címen.

 

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben