Elindult a Csömöri Evangélikus Gyülekezet honlapja

Létrehozás: 2010. április 07., 08:36 Legutolsó módosítás: 2010. április 07., 15:10

Csömör – 2010 húsvétján elindult a csömöri gyülekezet honlapja az interneten – tudtuk meg Johann Gyulától, a gyülekezet lelkészétől. „Ha közösséget, gyülekezetet keres, vagy az Úristen szavát hallgatná, bátorítjuk, hogy látogasson el hozzánk. Hisszük, hogy mindenkinek helye van egy olyan közösségben, amilyen a csömöri gyülekezet: a Jézus Krisztushoz tartozó, összetartó, nyitott és befogadó emberek között. Reméljük, hogy e honlap segítségével megtalálja helyét közöttünk minden lélek, gyermek, fiatal, felnőtt, idős. Alkalmainkon, istentiszteleteinken várjuk szeretettel!” – írják a szerkesztők a honlap köszöntőjében.

A lelkes, tíz főből álló szerkesztőbizottság munkája valóban nagyon figyelemreméltó, a honlap anyagai frissek és színvonalasak.

A honlapon a gyülekezet bemutatása, története, adatai és statisztikái, mellett a különböző munkaágak is bemutatásra kerülnek és az intézményekhez is bő információkat találhat az érdeklődő.

Emellett a gyülekezeti élet friss hírei és igehirdetések is vannak, de a gyülekezeti újság számait is böngészni lehet.

Reméljük, hogy ez a kezdeti lendület kitartással is párosul és folyamatosan friss anyagokat lehet majd olvasni ezen az esztétikailag is szép portálon.

http://csomor.lutheran.hu/

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben