Egyévesek lettünk – Egy éve indult el a www.evangelikus.hu

Létrehozás: 2009. október 28., 10:04 Legutolsó módosítás: 2009. október 28., 10:12

2008. október utolsó hetében (Reformáció hetében) indult el új, napi frissítésű honlapunk. A Magyarországi Evangélikus Egyház médiáért felelős püspöke, dr. Fabiny Tamás egy sajtótájékoztató keretében, október 27-én mutatta be a www.evangelikus.hu (www.lutheran.hu) oldalt a nyilvánosságnak. Most igyekszünk mérleget készíteni és egyben köszönetet is mondani az eltelt időszakért. Horváth-Bolla Zsuzsanna írása.

Azóta mintegy 620 eseményről szóló előzetes híradás és 520 aktuális hír, 100 ifjúsági életünkkel kapcsolatos cikk látott itt napvilágot egyházunk életéből. Készítettünk 40 interjút érdekes és értékes emberekkel.

Több, mint 840 lapszemlés anyagot, 2400 nagyvilágból kapott hírt, mintegy 600 ökumenikus egyházi kapcsolatokról szóló cikket és 220 kulturális beszámolót publikáltunk. Nem utolsósorban pedig 160 publicisztikai-, és 140 teológiai írást tártunk a nyilvánosság elé. Írtunk picivel kevesebb, mint 80 könyvajánlót és majdnem 100 filmajánlót. Hangtárunk, filmtárunk és képtárunk kínálata is napról napra, folyamatosan bővül.

Egy év alatt megnövekedett a látogatottságunk is. Heti szinten mérve 3200 teljesen egyedi látogatóval indultunk, ma pedig már 7 ezer feletti a szám (10.000 látogatás hetente).

A világ minden tájáról felkeresnek minket. Az oldalunkon elhelyezett számláló szerint a környező országokon túl rendszeresen látogatnak Németországból, Finnországból, Belgiumból és Svájcból, valamint az Egyesült Államokból, Kanadából, Dél-Amerikából és Ausztráliából is bennünket.

Kihez fordulhatok rovatunk szakembereihez napi szinten fordulnak az olvasók teológiai, életvezetési tanácsért, s nem dicsekvésképpen, hanem jóleső érzéssel számolhatunk be arról, hogy sok esetben elromlott élethelyzeteket orvosoltunk, félrecsúszott életeket mentettünk meg.

Köszönet illeti ezért Istent, aki meghallgatja imádságainkat és mindazokat, akik ennek a sok feladatnak az elvégzésében támogatóan segítették munkánkat!

Az oldal színesebbé tétele változatlanul egész egyházunk, minden gyülekezeti tagunk feladata is egyben, kérünk tehát mindenkit, a jövőben is támogassák fáradozásainkat információkkal, cikkekkel, képekkel, hangfájlokkal, videókkal és imádkozzanak munkánkért.

 *****

Egy éve – archív cikkeink az indulásról:

http://www.evangelikus.hu/aktualis/reformacio-heteben-a-megujulas-jegyeben

http://www.evangelikus.hu/aktualis/bemutatkozik-a-megujult-evangelikus-portal

http://www.evangelikus.hu/lapszemle/uj-koentoesben-az-evangelikus-portal

http://www.evangelikus.hu/aktualis/bemutatkozott-honlapunk-a-sajto-nyilvanossaga-elott

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben

honlap, évforduló

Elküldte Szabó-Pap Gabriella idő 2009. október 30., 18:09
Isten éltesse sokáig a most egyévest! Jár (fut!), beszél hozzánk (be nem áll a szája,hálistennek) és sokféle játékot játszik. Nagyot nőtt a születési méreteihez képest. Igazi egyéves! Mi lesz még ebből, ha megnő?! További sok sikert, egyéves!