ISO-tanúsítványt szerzett a Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodája – Fotókkal és videóval!

Létrehozás: 2012. november 14., 15:46 Legutolsó módosítás: 2012. november 14., 21:05

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodája megszerezte a MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer használatáról szóló tanúsítványt. Az európai szabvány szerinti minőségirányítási rendszer működtetése az evangélikus egyházban egyedülálló az egyházi adminisztráció területén. A tanúsítvány ünnepélyes átadására 2012. november 14-én került sor az Országos Irodában. Szöveg és fotó: Horváth-Bolla Zsuzsanna, fotó: Kiss Tamás

Ezzel a tanúsítvánnyal az volt a cél, hogy a hagyományos értékrend megtartása mellett a korszerű, 21. századi eszközöket használó, magas színvonalra törekvő iroda jöjjön létre.

A tanúsító Certop Kft. Tanúsítási igazgatója, Nagyiványi Fekete Rita személyesen hozta el az iroda részére kiállított magyar és német nyelvű tanúsítványt és adta át Kákay István országos irodaigazgatónak, aki beszédében hangsúlyozta, hogy az iroda elkötelezettséget vállalt ezzel a minőségi munkairányába. 

Kasziba Valéria minőségügyi tanácsadó, aki a rendszer kialakításában és dokumentálásában nyújtott segítséget, adott tanácsokat az egyes osztályok számára, továbbra is kíséri majd a munkát.

Horváth-Bolla Zsuzsanna képei:


Kiss Tamás képei:

 

Videó:

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • Küldés levélben