Fiatal karizmatikus hölgy előadása

Létrehozás: 2009. június 03., 08:21 Legutolsó módosítás: 2009. június 03., 08:23

Egy fiatal mexikói karizmatikus igehirdető és gyógyító hölgy, Lorena Lucey tart június 5-én pénteken este 17.00 -20.00 között Budán, a ferencesek pasaréti házában előadást. Cím: Kájoni János Ferences Ház, Bp., II.ker.Szilfa utca 4., a Pasaréti Ferences templom mögötti utcában.

Esemény megnevezése:
Időpont: 2009. 06. 05.
mikortól: 17:00 meddig: 20:00
Helyszín: Budapest
Név
Esemény hozzáadása a naptárhoz vCal
iCal

Lorena Luceyről

Lorena Angliában él, a férje angol, egy nagy pénzügyi tanácsadó cégnél dolgozik, gyerekei vannak, tehát azt lehetne mondani, hogy egy jól szituált, tipikus angol középosztálybeli hölgy, de Lorena mégis kicsit más, egészen kicsi korától fogva ő valahogy egészen közeli kapcsolatra vágyott a Jóistennel.

Mexikóban egy katolikus családban nevelkedett, rendszeresen járt vasárnap templomba, elsőáldozott stb. élte a hagyományos katolikus családi életet, de ő ezt kevésnek tartotta, mindig is valami belsőségesebb Isten-kapcsolatra vágyott.

Az egyetem után Angliába került tanulni és itt, Birminghamben jutott el nagy karizmatikus közösségbe, ahol úgy érezte, megtalálta azt, amit keresett. Nemcsak közeli Isten élménye lett, hanem kiderült, hogy egészen csodálatos módon tud gyógyítani embereket is. Lorena a bencés Hardy Titusszal tanult együtt egy karizmatikus iskolában. Lorena igehirdetése a szoros Isten-kapcsolatról, a ráhagyatkozásról és a
gyógyulásról szól.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • iCalendar
  • vCalendar
  • Küldés levélben