Az Eucharist Zenekar Országos Dicsőítő koncertje

Létrehozás: 2009. július 22., 13:41 Legutolsó módosítás: 2009. július 22., 13:41

Az Eucharist Zenekar 2009. augusztus 25-én a Don Bosco Szaléziak szerzetesrendjével együttműködve, evangelizáló-dicsőítő koncertet szervez, amelyre várja mindazokat, akik készek arra, hogy szívük teljes nyitottságával mindent adjanak Istennek, és ezt az odaadást kifejezzék a dicsőítésben, az Őt magasztaló énekben és imában.

Esemény megnevezése:
Időpont: 2009. 08. 25.
mikortól: 19:00 meddig: 21:00
Helyszín: Budapest
Esemény hozzáadása a naptárhoz vCal
iCal

A Don Bosco Szaléziak szerzetesrendjének meghívására az alkalom az óbudai, egykori római amfiteátrum épületmaradványai között valósulna meg. A helyszín apropóján hamar eszünkbe juthatnak azok a keresztények, akik a korai üldözések idején cirkuszokban, színházakban még az életüket sem féltették, megvallva ezzel is Jézus Krisztusba vetett hitüket. A kereszt vértanúi ők. Tanúk, akik mindent odaadva tettek bizonyságot arról, hogy az Isten Fiának követése elképzelhetetlen a kereszt megkerülésével. Számukra Isten lett minden mindenben. Az Atya iránti kitartó engedelmességük Krisztushoz hasonlóvá tette őket. Ezzel adtak meg minden dicsőséget Istennek.

Minket, ma élő keresztényeket ugyanerre sarkall hitünk igaz megélése. Számos, talán aprónak tűnő esetben kell szüntelenül döntést hoznunk. Az élet minden pillanatában élhetünk Isten nekünk ajándékozott szeretetével, a szabad akaratunkkal. Dönthetünk mellette vagy ellene. Ha Isten mellett döntünk, megdicsőítjük Őt. Ez a döntés, még ha nehéz is, de örömöt ébreszt a szívünkben. Ebből a boldogságból fakad a dal, amely önmagáért, Isten személyes közelségéért és mindenható nagyságáért szólal meg. Ezért nem akarunk semmit sem megtartani magunknak, hanem szeretnénk hálatelt szívvel mindent visszaadni annak, akitől azt kaptuk. Hogy csak Őt láthassuk. Hogy semmi se vonja el a figyelmünket Őróla. Hogy Ő lehessen minden mindenben.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
  • iCalendar
  • vCalendar
  • Küldés levélben